keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

haaveet voi toteutuu jos kakkuun puhaltaa täysii

Kaduilla ihmiset hymyilee, linnut laulaa, aurinko paistaa ja kevään "ekat" jäätelöt on syöty! Nahkatakki ja conssit on taas täällä ja talvitakin voi heittää varaston perälle oottamaan ens talvea. Kokeenpalautukset meni yllättävän hyvin siihen nähden etten lukenut taaskaan mihinkään kokeeseen. Vika jakso onki sitten vähä rennompi, keskiviikkona koulu alkaa 12.00 ja perjantaina 13.00, ah <3 tänääkin heräsin puol kymmeneltä siihen että aurinko paisto suoraan mun huoneeseen, ihan mahtava fiilis!

 Vaikka kevät onki iha kohta täällä ni päällä on hirveä matkakuume! Selailen kokoajan netistä matkoja loppukesälle tai syksylle koska sillonhan tämä tyttö on 18 ja voi lähteä ihan sinne minne haluaa. Meneilläään on nyt ns. kitukuukausi, viimeinen kuukausi alaikäisenä. viimeinen.

Kesälomaan on enää 5,5 viikkoa ja ens viikolla on jo toukokuu?? Mihin tää aika menee. Ens tiistaina vappu ja samalla mun ja mikan eka vuosipäivä :)<3 Kaiken lisäksi huomenna on taas palkkapäivä! Pienestä nuhasta huolimatta oon tällä hetkellä kyllä todella, todella onnellinen <3

 tässä mun tän hetken ehoton lempparibiisi, kuunnelkaa! (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti