tiistai 23. lokakuuta 2012

Have some fun and never worry

Moi! Eilen oli muutama vika tunti koulussa peruttu joten päätettiin lähtee Erikan kaa ihan extemporee leffaan ja soitettiin Suski messii ku oltii puhuttu et mentäis yhessä kattoo Paranormal activity 4. Oli ihan hullu leffa, pompittii Suskin kaa niissä penkeissä ku mitkäki vieterit samaa aikaa ku Erika istu chillisti siinä vieressä ja nauro meille :D Vaikka olinki kuullu paljon huonoja kommentteja tosta nelososasta ni ite ainaki tykkäsin iha hulluna, ehkä jopa paras noista neljästä leffasta (: Ennen leffaa käytiin vähän kaupungilla pyörimässä ja syömässä ja leffan jälkeen Suski lähti himaa ja me mentiin Erikalle ja jäin sinne sitte yöks (:

Tänää ei sitten koulussa ollukkaa muuta ku kokeiden palautus ja eihä ne kokeetkaa menny sitte ihan niinku leffoissa. Nooh ehkä ens jaksossa sitte :') Lukio lukematta läpi vai mites se nyt menikää sopii muhun aikas hyvin !



  

 

Mun rakkaat <3



Toi korallin värinen kynsilakka on toinen niistä jotka ostin sieltä messuilta sunnuntaina ja toi toinen tavallinen Isadoran päällylakka :)

 Tässä vielä yks kuva lauantailta ennen kaverin tupareita (:


Nyt tää tyttö lähtee nukkumaan jo odottamaan huomista cosmoa ja sen mukana tulevaa mieskalenteria ;) Öitä !<3

4 kommenttia:

  1. Aww ihana kuva toi viimenen! Oot rakas<3

    VastaaPoista
  2. Kivan pirtee blogi, tykkään!:) Jos kaikki kuvat olis samankokoisia ja vähän suurempia nii ois tosi jees! Tykkään kuitenki ja kivat jutut sulla!:) Liityin lukijaks:)

    http://livelikelastday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiva ku liityit lukijaks ja kiitos palautteesta! (:

      Poista