sunnuntai 11. marraskuuta 2012

bday party in Raahe !

Takana aivan huippu viikonloppu toisella puolella Suomea Raahessa! Erikalle vielä kerran hirmusesti onnea <3 Lähettiin siis torstaina koulun jälkee viettämää Erikan kotiseudulle sen 17v synttäreitä Anniinan kanssa ja oli kyllä aivan huippua! Perjantaina herätettii Erika kaheksalta aamulla ja mentii laulaa sille synttärilaulu ja annettii meiän lahja ja vietettii semmosta chilliä päivää saunomalla, leipomalla ja syömällä kiinalaisessa ravintolassa.

Illalla mentiiki viettämään Erikan ja yhen sen kaverin yhteissynttäreitä vuokratulle mökille ja biletettiin siellä melkein aamuun asti! Yhtä kivaa ei ollukkaa sitte enää aamulla ku lähettii Anskun kaa Erikan voimisteluharkkoihin, voitte kuvitella lopputuloksen ja sen olotilan.. Lauantai meniki vähän heikossa olossa mutta eipä se haitannu, käytii kahvilassa ja käytii jäähallilla kattomassa lätkäpeliä yms (:

Puol kahen aikaa lähtiki sitte juna takasin Helsinkii päin ja nyt 6,5 tunnin matkan jälkeen pääsin kotiin ja kohta nukkumaan, sen verran tota univelkaa kerty viikonlopun aikana.. :D ja huomenna muka pitäis jaksaa kouluu, ei hele.




iloinen synttärisankari <3

 

joo tää on tätä ku päästää mut pakkamaa, tossa siis kolmen päivän kamat eikä matkalaukku mee kiinni.. :D

Steissillä myydää näitä minidonitseja ja se tuoksu on nii ihana ni oli pakko ostaa, olihan ne ihan hyviä ja tosi halpoja, 10 kpl vaan 3,5 euroo (:


synttärikakku!









ansku <3

lov u girls <3

 
Tässä Erika vielä sulle se biisi jonka soitin sulle sun synttäriaamuna! :)<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti