torstai 29. marraskuuta 2012

I just want to survive high school

Heipsan! Tämmönen pikapostaus tänään, sillä huomenna perjantaina on koeviikon viimenen päivä ja kaikkien rästitöiden ihan viimeinen palautuspäivä. Kello on yks yöllä ja oon viimesen kaks tuntia istunu tässä koneen ääressä, tyhjä word sivu edessä tietäen että huomiseksi pitäis olla valmiina kolme yhteiskuntaopin tehtävää, yks psykan tehtävä, enkun tarinan jatkamistehtävä ja enkun kauhuaiheinen loppusoinnullinen runo (joo mitä helvettiä..?). Ja kyllä, kaikkien palautuspäivä meni jo hyvänaikaa sitten mutta itsehän en koskaan toki jätä mitään viimetippaan ja tässä se tulos sitten nähdään. Huominen yh:n koe menee varmaan näiden yöunien jälkeen loistavasti! Ehkä ens jaksossa alan panostamaan, tai sitten en. Lukio lukematta läpi kuvastaa mun ajatuksia aika hyvin, mitäs sitä turhaa aikaansa mihinkää lukemisee käyttää!

Kiva tosiaan huomata äsken mm. tämmöinen viesti yh:n opelta: "Tarkastele viikon ajan sanomalehtien, aikakausilehtien ja television mainoksia ja vastaa alla oleviin kysymyksiin. Kirjoita vastauksista yhtenäinen 1-2 sivun mittainen essee ja palauta se sähköpostilla 7.11 mennessä" Hups. No sanotaanko vaikka näin että sovelsin vähän tota tehtävänantoa :'))

Viikonlopun suunnitelmista vielä sen verran että perjantaina olis tarkotus viettää vähän tyttöjeniltaa porukalla ja lauantaina lähetään Erikan ja Anniinan kaa viroo shoppailemaan! Mutta joo nyt öitä vaan teille, mä meen jatkaa näitä mun rästitehtäviä jotta pääsen joskus edes nukkumaan! :D

öitä, inka (:




ps. voitte varmaan arvata että ihan jokainen näistä tän jakson poissaoloista ei ollut ihan vaan hammaslääkärin takia..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti